Hoe bestel ik een SSL certificaat en wat zijn de kosten?

Een SSL certificaat is tegenwoordig niet meer uit het internet weg te denken, logisch dat je dan ook kiest om een geldig SSL certificaat af te nemen in de vorm van een Sectigo SSL certificaat.

Bekijk onze website voor een overzicht van verschillende certificaten en prijzen.

Bestellen van een certificaat

Het aanvragen van een SSL certificaat is eenvoudig. Als eerste moet je in te loggen in je klantenpagina

Nadat je bent ingelogd kunt je via de knop 'Bestellen -> SSL Certificaat' naar de bestelpagina gaan

Kies nu op de volgende pagina welk SSL certificaat je wilt bestellen, en voor welk domein. Klik daarna op bestellen.

Let op: Kies zorgvuldig welke domeinnaam je hier kiest! Wanneer een SSL wordt besteld kan het domein niet meer gewisseld worden!
91 of 213 people found this helpful.