Hoe installeer ik een SSL certificaat van een andere partij?

Er zijn veel bedrijven op de wereld die een SSL certificaat kunnen verkopen, waarvan wij er één zijn. Als je bij ons een certificaat koopt, dan zullen wij er voor zorgen dat die geïnstalleerd wordt op je domeinnaam en dat hij goed werkt. Natuurlijk kan het zo zijn dat je ergens anders al een SSL certificaat hebt afgenomen, en dan snappen wij ook dat het zonde is om een nieuw certificaat bij ons af te nemen totdat je oude is verlopen. Je kunt onderstaande stappen volgende om een certificaat op je domeinnaam te installeren.

Stap 1:

Log eerst in op je hostingpakket met behulp van deze pagina

Stap 2:

Ga nu naar het menu 'Overige beheer tools', en druk op 'SSL Instellen'

Stap 3:

Selecteer nu de 3e optie in het scherm 'Paste a pre-generated certificate and key', en plak hier je certificaat en key in.

Stap 4:

Klik nu onderaan de pagina op 'Save'

Stap 5: (Optioneel)

In principe ben je al klaar met het installeren van het SSL certificaat op de server. Sommige SSL certificaat leveranciers geven ook 'Intermediate of Root certificaten' mee. Na het klikken op Save bij stap 4 zie je ook de optie 'Click here' to paste a CA Root Certificate. Klik hier op en activeer de optie op de pagina waar je de root certificaten kunt plakken.

Your response helps us to improve this service. We greatly appreciate your feedback.


Powered by LiveZilla Live Chat Software