Waarom bieden jullie geen Lets Encrypt certificaten aan?

Lets Encrypt is sinds 2014 actief op het internet en opgericht door de Internet Security Research Group. Het doel van het initiatief was om het internet gratis, makkelijk en voor iedereen een stuk veiliger te maken.

We krijgen daarom wel eens de vraag waarop we onze prijsstelling baseren. Want ergens anders zijn ze goedkoper en je kunt ze zelfs gratis krijgen. Waar betaal je dan voor de certificaten bij Flexwebhosting voor?

Helemaal leuk natuurlijk, een gratis beveiligd internet. En wij staan volledig achter dit project, maar wie gaat de nodige plug-ins voor je installeren en configureren binnen DirectAdmin? Updaten? De aanvragen uitvoeren? Troubleshooten als de automatische verlenging niet werkt? Precies, jij dus.

En dat is het nou net. Als je zelf weet waar je mee bezig bent en er de tijd in wilt investeren om alles goed te doen, dan kun je overal terecht voor een certificaat en dit ook zelf installeren. Als je datzelfde certificaat echter bij ons aanschaft, zorgen wij voor ontzorgen. Wij nemen dat hele proces voor onze rekening. En ja, daar betaal je dan misschien wat extra voor, maar dan weet je wel dat het goed gebeurt.

Heb je een eigen server?

Dan kun je er voor kiezen om wél Lets Encrypt te gebruiken. DirectAdmin heeft een standaard implementatie die eenvoudig met behulp van het volgende artikel geactiveerd kan worden.

33 of 96 people found this helpful.   


Powered by LiveZilla Live Chat Software