Hoe wijzig ik mijn adresgegevens in jullie administratie?

Als je verhuist, moet je dat bij iedereen doorgeven. Een heel gedoe altijd. Daarom houden wij het zo gemakkelijk mogelijk.

Stap 1: Inloggen

Het wijzigen van je e-mailadres doe je via de klantenpagina. Log dus eerst in op https://flexwebhosting.nl/klantenpagina.

Stap 2: Profiel

Je persoonlijke gegevens en instellingen wijzig je via de profielpagina. Daar vind je nog veel meer instellingen (zoals je naam, e-mailadres en factuurgegevens).

Tip: Geen zwarte balk bovenaan? Scroll dan eerst helemaal naar boven!

Stap 3: Gegevens wijzigen

Op je eigen profielpagina zie je direct welke gegevens wij van je hebben. Je kunt ze ook meteen aanpassen als dat nodig is.

Klopt alles weer? Klik dan op de groene knop wijzigen om je nieuwe gegevens op te slaan. Vanaf dat moment gebruiken we die gegevens om bijvoorbeeld herinneringen te sturen.

Let op: heb je een ander facturatie-adres ingesteld staan? Dat passen we dan natuurlijk niet aan!