Hoe wijzig ik mijn e-mailadres in jullie administratie?

Als je van e-mailadres verandert, bijvoorbeeld omdat je van internetprovider wisselt, je een andere baan krijgt of van Hotmail overstapt naar Gmail, moet je dat bij iedereen doorgeven. Dus ook bij ons.

Gelukkig hoef je niet door brandende hoepels te springen om je nieuwe e-mailadres te gaan gebruiken.

Stap 1: Inloggen

Het wijzigen van je e-mailadres doe je via de klantenpagina. Log dus eerst in op https://flexwebhosting.nl/klantenpagina.

Stap 2: Profiel

Je persoonlijke gegevens en instellingen wijzig je via de profielpagina. Daar vind je nog veel meer instellingen (zoals je naam, adres en factuurgegevens).

Tip: Geen zwarte balk bovenaan? Scroll dan eerst helemaal naar boven!

Stap 3: E-mailadres en wachtwoord

In het blok met Persoonlijke gegevens vind je onderaan je huidige Contact e-mailadres. Daarnaast staat een knopje Wijzig om je e-mailadres aan te passen.

Er verschijnen twee nieuwe velden. Je vult hierin je nieuwe contact e-mailadres in en je huidige wachtwoord. Dat huidige wachtwoord vragen we voor de veiligheid. Stel dat je je browser open hebt laten staan en iemand anders gaat op jouw stoel zitten, zou die anders zo het e-mailadres kunnen wijzigen.

Tip: Weet je zelf niet meer wat je wachtwoord is? Log dan even uit en start een wachtwoord-reset.

Bevestigingse-mails

Je krijgt nu op zowel je oude als je nieuwe e-mailadres een mailtje. De oude geldt alleen ter bevestiging, de nieuwe moet je zelf bevestigen.

Klik op de bevestigingslink in het nieuwe adres om je nieuwe e-mailadres te bevestigen.

Stap 4: Succes

Als je op de link in de e-mail op je nieuwe e-mailadres hebt geklikt, wordt je doorgestuurd naar de klantenpagina. Is alles goed gegaan, dan zie je daar een succes-melding.

Je e-mailadres is nu aangepast en we sturen vanaf nu alles naar je nieuwe adres. Ook de berichten van je hostingpakket en onze nieuwsbrief bijvoorbeeld.

Let op: ontvang je onze facturen op een ander e-mailadres dan je gewone contactadres? Dat passen we dan natuurlijk niet aan!