Hoe kan ik mijn domeinnaam naar jullie landingspagina verwijzen?

Als je even geen doel hebt voor je domeinnaam maar toch ook geen foutmelding of witte pagina wil laten zien, kun je gebruik maken van een landingspagina.

Wil je de landingspagina van Flexwebhosting instellen, hoef je je domeinnaam alleen maar te laten doorverwijzen naar het IP-adres van onze landingsserver.

Het IP-adres hiervoor is: 85.92.140.136

DNS aanpassen

Tip: even kwijt hoe je ook alweer een DNS-record aanpast in de klantenpagina? Daar hebben we wel wat voor!

Dit IP-adres stel je in in het DNS van je domeinnaam. Je past hiervoor de A-records aan naar IP-adres 85.92.140.136.

Type Naam Waarde
A jouwdomeinnaam.nl 85.92.140.136
A *.jouwdomeinnaam.nl 85.92.140.136

Door deze twee records in te stellen wordt al het verkeer naar de domeinnaam naar onze landingspagina gestuurd.