Hoe registreer of verhuis ik een domeinnaam die al in mijn DRS staat?

Als je een domeinnaam als DNS-zone hebt toegevoegd in je DRS, kun je die van daar uit verhuizen of registreren.

Uiteraard moet je ingelogd zijn in het DRS om dit te kunnen doen. Inloggen kan vanuit je klantenpagina of via de directe URL: https://drs.anony.nl.

Stap 1: Domeinnaam opzoeken

Links in het menu ga je naar Domeinnamen, gevolgd door Mijn domeinnamen.

Klik op de domeinnaam die je wilt gaan verhuizen of registreren.

Stap 2: Dienst aanvragen

Deze pagina ziet er anders uit dan een pagina van een domeinnaam die wél al is vastgelegd. Logisch natuurlijk, er zijn minder opties beschikbaar.

Klik op de groene knop Dienst aanvragen voor domein om het drop-down menu te activeren en kies voor Domein aanvragen of verhuizen.

Stap 3: Bestelling afronden

Je komt nu in de normale bestel-flow terecht. De domeinnaam is al voor je ingevuld en het DRS begint direct met zoeken naar de beschikbaarheid.

Handel de bestelling vervolgens op de normale manier af.

13 of 48 people found this helpful.