Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan voor mijn eHerkenning?

Een nieuw wachtwoord opvragen

Om een nieuw (tijdelijk) wachtwoord voor je eHerkenning account aan te vragen kun je de volgende reset pagina gebruiken

Zodra je met je gebruikersnaam dan een activatielink aanvraagt, zul je op het bekende e-mail account (dat gekoppeld is aan je eHerkenning middel) een link ontvangen waarmee je weer verder kunt.

Ik weet mijn gebruikersnaam niet meer.

Zodra je je gebruikersnaam kwijt bent, ga dan naar de volgende pagina

11 of 25 people found this helpful.