Wie of wat is Connectis?

Wie of wat is Connectis?

Sinds juni 2019 is Flexwebhosting partner van Connectis. Connectis is onze leverancier van online identificatie-infrastructuur die organisaties, sectoren en landen verbindt. In ons geval gaat dat om eHerkenning middelen.

Connectis is opgericht in 2008. Sinds 2017 zijn ze onderdeel van SIDN, de beheerder van het .nl-domein. De middelen van Connectis maken het mogelijk dat je kunt inloggen met DigiD, eHerkenning, Facebook, Google, eIDAS, Bank-ID/iDIN en vele andere inlogmiddelen. Met een centrale verbinding zorgen ze ervoor dat je zo gemakkelijk en veilig mogelijk toegang krijgen tot de aangesloten online partijen.

Zodra je dus bij ons een eHerkenning middel besteld, zullen wij het bestel proces in gang zetten bij Connectis. Vanaf dat moment zal Connectis de verdere afhandeling van het oplever proces voor zijn rekening nemen, en ook de inhoudelijke support op het product zelf. Dit gebeurd op deze manier omdat Connectis als enige de eHerkenning middelen uit mag geven en dit een uiterst gevoelig proces is waar veel regelgeving aan vast zit. Mochten er dus specifieke inhoudelijke vragen zijn over de eHerkenning, en je vraag staat niet in onze Kennisbank, dan kun je het beste terecht bij de helpdesk van Connectis op de volgende Support pagina van Connectis.

34 of 94 people found this helpful.   


Powered by LiveZilla Live Chat Software