Mijn e-mail inbox is ineens leeg?

Wanneer een e-mail account intensief gebruikt wordt kan het zijn, om wat voor reden dan ook, dat het e-mail account of het hostingpakket geheel vol raakt. De software die ervoor zorgt dat je in kunt loggen in je e-mail account maakt ook gebruik van sessie bestanden en heeft dus een klein beetje ruimte nodig in je e-mail account om te tonen wat er in je inbox allemaal staat. Als je e-mail account vol zit, dan kan de software dit niet meer doen, en lijkt het alsof je e-mail account geheel leeg is.

Mocht je dus ervaren dat al je e-mails ineens zijn verdwenen, dan is het verstandig om te controleren of je hostingpakket geheel vol zit. Je kunt dit zien door in te loggen in je hostingpakket, en via de knop 'Website Statistieke / Logs' het overzicht op te vragen.

Mocht je pakket geheel vol zitten dan is het een optie om ruimte op te schonen in je gehele pakket, dit mogen dus ook bestanden zijn van je website of databases. Ook is het natuurlijk altijd mogelijk om te upgraden naar een groter pakket. Kijk voor onze pakketten op onze website.

47 of 233 people found this helpful.   


Powered by LiveZilla Live Chat Software