Hoe kan ik mijn facturen via automatische incasso betalen?

Wil jij ook van het gemak van automatische incasso gebruik maken? Dat kan! Je stelt dit gemakkelijk in via je klantenpagina.

Let op: Om automatische incasso in te stellen, is er een onbetaalde factuur nodig.

Stap 1: Inloggen

Log in op de klantenpagina en klik in de navigatiebalk op Mijn facturen.

Stap 2: Factuur selecteren

Om automatische incasso in te stellen, moeten wij je bankrekening valideren. Dit doen we door je via iDeal een betaling te laten doen. Op die manier weten we zeker dat de bankrekening ook echt van jou is en dat er geen misbruik gemaakt kan worden.

Kies een openstaande factuur door het vinkje te selecteren en klik op de groene knop Betalen om naar de volgende stap te gaan.

Stap 3: Betaling

In het volgende overzicht zie je de factuur die je hebt geselecteerd, het totaalbedrag en de verschillende betaalmethodes. Je kiest daarbij voor Automatische incasso.

Je krijgt dan een extra uitleg over het proces. Klik het vinkje aan bij Akkoord en klik op de groene knop Verder.

Stap 4. iDeal

Je wordt nu doorgestuurd naar de iDeal omgeving die je zult herkennen van andere online betalingen. Selecteer je bank en volg de stappen die worden aangegeven.

Stap 5. Klaar!

Nadat je de betaling via je bank hebt afgerond, stellen wij automatische incasso voor je in. Alle volgende facturen vanaf nu worden automatisch voor je verwerkt. Dit gebeurt acht dagen na de factuurdatum.

112 of 282 people found this helpful.   


Powered by LiveZilla Live Chat Software