Hoe vraag ik een kopie van een factuur op?

Alle facturen die je van Flexwebhosting hebt ontvangen, vind je terug in je klantenpagina.

Stap 1: Inloggen

Log in op de klantenpagina en klik in de navigatiebalk op Mijn facturen.

Stap 2: Downloaden

In het overzicht zie je direct al je facturen, onderverdeeld in Openstaande facturen en Reeds betaalde facturen. Door op het factuurnummer te klikken, kun je de factuur downloaden.

Let op: Wij bieden de factuur als een download aan. Het kan zijn dat je browser de factuur vervolgens direct opent in plaats van op slaat. Dit is een instelling binnen je browser.

54 of 114 people found this helpful.