Hoe kan ik een inkoopnummer op mijn facturen laten zetten?

Bestel je een product voor een bedrijf, wordt er vaak gewerkt met een inkoopnummer of ordernummer. Dit moet dan op de factuur staan, zodat je financiële afdeling weet hoe ze de factuur moeten inboeken.

Ook bij de facturen voor je hostingdiensten kun je zo'n nummer kwijt.

Stap 1: Inloggen

Het wijzigen van je betaalvoorkeuren doe je via de klantenpagina. Log dus eerst in op https://flexwebhosting.nl/klantenpagina.

Stap 2: Profiel

Het instellen van een inkoopnummer gaat via je profielpagina. Daar vind je nog veel meer instellingen (zoals het facturatie-contact en het uitschakelen van automatische incasso).

Tip: Geen zwarte balk bovenaan? Scroll dan eerst helemaal naar boven!

Stap 3: Invullen en opslaan

Scroll een stukje naar beneden. Daar vind je het blok Factuur referentie naast de Automatische incasso.

Vul hier het nummer in dat je van je collega of werkgever hebt gekregen en klik op de groene Opslaan knop. Dat is alles!

Tip: Vaak is zo'n nummer maar geldig voor één factuur. Vergeet dus niet om volgend jaar een nieuwe aan te vragen!
57 of 110 people found this helpful.