Hoe stel ik jullie e-mailadressen in in mijn whitelist?
Hoe stel ik jullie e-mailadressen in in mijn spamfilter als veilige afzender?

Wil je geen e-mail of factuur van ons missen, stel dan de domeinnamen waarmee we mailen in in je whitelist.

• Onze domeinnamen
  • outlook.com

Onze domeinnamen

Als je onze e-maildomeinen wilt toevoegen aan de whitelist, kun je de volgende drie gebruiken:

• flexwebhosting.nl
  • flexwebmailer.nl
  • fxw.nl (voor klanten met een eigen server)
  • anony.nl (voor resellers met toegang tot het domein registratie systeem)

Outlook (.com)

Gebruik je een @hotmail of @outlook e-mailadres, beheer je je whitelist of lijst van veilige afzenders online. Log hiervoor in op outlook.com met jouw accountgegevens.

Tip: Ook als je je @hotmail of @outlook adres ingesteld hebt staan in bijvoorbeeld Outlook op je eigen PC of laptop, kun je online de instellingen beheren.

Outlook.com - Veilige afzenders - Instellingen Outlook.com - Veilige afzenders - Alle instellingen

Ingelogd bij Outlook.com? Rechts bovenin vind je het tandwiel naar de instellingen. Onderin het menu dat uitschuift met wat visuele instellingen, staat een link naar alle instellingen. Klik daar op om bij de uitgebreide instellingen terecht te komen en de lijst van veilige afzenders te kunnen beheren.

Onder de kop E-mail (standaard geselecteerd) staat de optie Ongewenste e-mail. Standaard is deze lijst leeg, klik op + Toevoegen om een nieuwe domeinnaam of e-mailadres aan de veilige afzenders toe te voegen.

Outlook.com - Veilige afzenders - Toevoegen aan lijst Outlook.com - Veilige afzenders - Lijst bekijken

Door te klikken op + Toevoegen verschijnt er een invulveld. Vul daar onze domeinnaam in en bevestig met de Enter-toets.

Met deze domeinnamen op de veilige lijst, komen onze e-mails niet meer in je spamfilter terecht.