Kan ik een shared hosting pakket gebruiken voor mijn bedrijf?

Een simpele vraag met twee antwoorden.

Ja, dat kan

Een shared hosting pakket biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om je bedrijf online te krijgen en houden.

Met een hostingpakket is je website online bereikbaar. Of je nu gewoon een simpele portfolio-pagina maakt of een webshop, ook shared hosting is hier geschikt voor.

Ook voor je digitale post zit je prima. Potentiƫle klanten kunnen je mailen, je collega's kunnen onderling communiceren. Je kunt gebruik maken van doorstuur-adressen, automatische antwoorden en vakantieberichten. Overal en nergens kun je je mail controleren via webmail of je eigen mailprogramma.

Het meest aantrekkelijke? De prijs. Omdat je een server deelt met anderen, delen wij de prijs met jou. Een shared hosting pakket kost je dus bijzonder weinig, vooral als je het vergelijkt met de duurdere oplossingen zoals eigen servers.

Nee, dat kan niet

Maar het biedt ook wat uitdagingen. Bij shared hosting wordt er vaak gewerkt met limieten. Het aantal gigabytes aan opslag, het aantal e-mailadressen dat je kunt gebruiken, het aantal e-mails dat je per dag kunt versturen.

Daarnaast heb je te maken met de mogelijkheid van 'uitstraling'. Als een andere klant op dezelfde shared hosting server problemen veroorzaakt, bijvoorbeeld door spamverzending of een DDOS aanval, kun je hier als andere shared hosting klant last van ondervinden. Daar kun je dan even niets aan doen, behalve er op vertrouwen dat wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk weer voor je op te lossen.

Misschien...?

Wil je het zeker weten, overleg dan met een van onze collega's en leg je situatie voor. Vertel ons je wensen en eisen en wij doen je een eerlijk voorstel. Beloofd.

52 of 154 people found this helpful.   


Powered by LiveZilla Live Chat Software