Hoe pas ik de limieten van een gebruiker aan?

Gebruikers aanpassen

Zodra je een gebruiker hebt aangemaakt met behulp het artikel wat in de gerelateerde artikelen staat, is het mogelijk om naderhand nog de limieten of eventuele opties aan te passen. Denk hierbij aan de volgende opties:

• Schijfruimte
  • Aantal te koppelen domeinen
  • Aantal aan te maken databases
  • Mag de user wel of niet gebruik maken van SSL certificaten
  • Mag de user wel of niet gebruik maken van SpamAssassin
  • De gebruiker een geheel ander 'package' geven

Stap 1: Inloggen op uw server

Log als eerste in op je server met behulp van de volgende pagina

Stap 2: Ga naar de user

Na inloggen klik op de knop 'Show all users'

Klik nu op de gewenste usernaam

Klik nu op de knop 'Modify user xxxx'

Stap 3: Pas waardes aan

Nu je in de instellingen zit van de gebruiker kun je de waardes aanpassen zoals jij het wilt. Zodra je alles hebt aangepast klik op de knop Save onder aan in de pagina.