Hoe restore ik eerder gemaakte back-up's?

Eerder gemaakte back-up's herstellen

Om back-up's te herstellen via DirectAdmin op je eigen server kun je de volgende stappen volgen.

Log als eerste in op je server met behulp van de volgende pagina

Ga nu naar het kopje 'Admin Tools' en klik op 'Admin Backup / Transfer'

Step 1: From Where

Bij stap 1 kun je kiezen vanaf welke locatie je de back-up's wilt terugzetten. Dit kan zijn vanaf een lokale map op je server, of natuurlijk de externe FTP ruimte die bij je server is geleverd! Als je de externe FTP gegevens hebt ingevoerd, vergeet niet op Update Files te klikken. Bij Step 3 zul je dan zien dat de locatie is gewijzigd!

Step 2: Select IP

Deze stap kan heel belangrijk zijn wanneer je een back-up hebt gemaakt op een andere server dan de server waar je nu de back-up op wilt herstellen. Om problemen te voorkomen kun je hier altijd selecteren: Use the IP from the list: en kies je hier het hoofd IP adres van de server (staat standaard geselecteerd).

Step 3: Select File's

Bij deze stap kun je nu uiteindelijk selecteren welke back-up, van welke gebruiker, je wilt terugzetten. Zoals gezegd bij Step 1 zie je hier nog een keer de Location staan, check check dubbel check dit!

Als je de gebruikers hebt aangevinkt die je wilt herstellen, klik dan op de knop Submit en wacht totdat de back-up is hersteld.

75 of 235 people found this helpful.