Hoe gebruik ik speciale mappen in de webmail?

Zodra je de webmail gebruikt, zijn er een aantal standaard mappen aangemaakt. Denk hierbij aan 'Inbox/Postvak In', 'Verzonden' 'Concepten' en 'Prullenbak'. Deze standaard mappen worden automatisch aangemaakt zodra je de eerste keer inlogged in Roundcube. Mocht je al je E-mail account op voorhand hebben ingericht met behulp van een E-mail programma op je PC, dan kan het zijn dat je al een map 'Verzonden items' of 'Trash' hebt. Om deze map te koppelen met de map in Roundcube kun je met behulp van de knop 'Speciale mappen' kiezen welke map gebruikt moet worden voor de standaard mailbox mappen die je links in je balk ziet staan.

Wanneer je ingelogd bent in Roundcube zoals beschreven op de volgende pagina, kun je rechtsboven 3 tabbladen vinden waar standaard 'E-mail' is geopend. Klik hier op 'Instellingen/Settings' (afhankelijk van je browser taal)

Klik nu op de knop 'Speciale mappen' zodat je de opties ziet voor het instellen van mappen

Selecter nu bij de mailbox map de juiste map zodat de mails getoond worden zoals jij dat wilt.

Tip: Mocht je gebruik maken van verschillende programma's, dan zijn er meerdere keuzes mogelijk. Kies altijd de map die je op je PC/Telefoon/tablet ook gebruikt!
34 of 91 people found this helpful.   


Powered by LiveZilla Live Chat Software