Hoe verwijder ik een back-up uit Installatron?

Veiligheid voor alles. Maar als het ten koste gaat van de ruimte die je beschikbaar hebt voor je website of e-mail, dan moet die veiligheid misschien op een andere manier worden opgeslagen.

Application backups zijn back-ups die worden gemaakt door Installatron. Het gemakkelijkste beheer je die back-ups dan ook via Installatron. Klik op Installtron / Powertools om naar Installatron te gaan en dan bovenin op My Backups om een overzicht te krijgen van de back-ups die op dit moment staan opgeslagen.

Klik op het pijltje naar beneden om een back-up te downloaden naar je lokale computer. Daar heb je waarschijnlijk meer opslagruimte dan op het hostingpakket. Eenmaal gedownload kun je de back-up verwijderen door op het kruisje te klikken.

Tip: moet of wil je de back-up laten terugzetten door Installatron? Upload deze dan eerst via een FTP programma naar de map application_backups. Uploaden via de file manager gaat vaak niet, omdat een bestand daarbij niet groter mag zijn dan 10 MB.
53 of 136 people found this helpful.