Hoe verwijder ik een back-up uit Installatron?

Veiligheid voor alles. Maar als het ten koste gaat van de ruimte die je beschikbaar hebt voor je website of e-mail, dan moet die veiligheid misschien op een andere manier worden opgeslagen.

Application backups zijn back-ups die worden gemaakt door Installatron. Het gemakkelijkste beheer je die back-ups dan ook via Installatron.
Klik op de knop 'Extra kenmerken' en vervolgens op 'Installatron Applications Installer' om het overzicht te openen van je geïnstalleerde applicaties

Via het tweede tabblad "Mijn backups' op de overzichtspagina van Installatron krijg je een overzicht van de aanwezige backups.

Klik op het pijltje naar beneden om een back-up te downloaden naar je lokale computer. Daar heb je waarschijnlijk meer opslagruimte dan op het hostingpakket.

Eenmaal gedownload kun je de back-up verwijderen door op het kruisje te klikken.

Heb je meer backups die je wilt verwijderen. Selecteer deze dan via de checkbox aan de rechter zijde van de regel en klik als laatste op de knop 'Verwijderen'.

Tip: moet of wil je de back-up laten terugzetten door Installatron? Upload deze dan eerst via een FTP programma naar de map application_backups. Uploaden via de file manager gaat vaak niet, omdat een bestand daarbij niet groter mag zijn dan 10 MB.