Hoe voeg ik een bestaande applicatie toe aan Installatron?

Installatron zelf is een mooi middel om een applicatie zoals Wordpress of Joomla te installeren. Nu is het natuurlijk zo dat lang niet alle installaties van deze applicaties via Installatron gebeuren en dat je later je applicatie wilt beheren in Installatron. Daarvoor heeft Installatron de import functie, die je via de volgende stappen kunt gebruiken.

Stap 1

Log als eerste in op je klantenpagina https://cp.flexwebhosting.nl

Stap 2

Ga naar het controlepaneel van je hostingpakket. Kijk op de volgende pagina hoe je dit kunt doen.

Stap 3

Klik op de knop 'Installatron / powertools' om de pagina te openen waar alle applicaties staan.

Stap 4

Selecteer de applicatie die je gebruikt, en wilt importeren. In ons voorbeeld zullen we Wordpress gebruiken.

Stap 5

In plaats van klikken op de knop 'Install this application', klik op de streepjes rechts naast deze knop. en selecteer 'Import existing install'

Stap 6

Omdat we in dit voorbeeld er van uit gaan dat de website al gehost is op het hostingpakket, klik hier op 'Continue' in het linker van van 'From this account'

Stap 7

De laatste stap is te selecteren hoe je de applicatie wilt importeren, en natuurlijk in welke map de applicatie staat in het hostingpakket. Mocht je de website in de public_html hebben staan, dan staat standaard alles goed. Enkel de keus 'wil ik in Installatron mijn website zien met, of zonder, het www. subdomein. Klik hierna op 'Import'

82 of 159 people found this helpful.