Hoe upgrade of downgrade ik mijn hostingpakket?

Voldoet het hostingpakket dat je nu hebt niet meer aan je wensen of eisen? Dan is het tijd om over te stappen naar een nieuw pakket.

Je verandert je pakket gemakkelijk via je klantenpagina.

Mijn producten

Begin met het opzoeken van het pakket dat je wil aanpassen. In de klantenpagina ga je hiervoor naar Mijn producten en dan Webhosting.

In het menu, ga via "Mijn Producten" naar "Mijn Hostingpakketten" en klik op "Beheer". Klik dan op "Pakket wijzigen" in het blok met Pakket informatie.

Bij "Nieuw pakket" kun je een keuze uit onze pakketten maken. Bevestig je keuze door op de knop "Wijzig pakket" te klikken.

Upgrade of downgrade?

Een hostingpakket kan twee kanten op: meer of minder opties, goedkoper of duurder. Dat maakt het verschil tussen een upgrade of downgrade.

Als vuistregel wordt er gebruikt dat als het pakket goedkoper wordt, het een downgrade is en de uitvoering pas per einddatum huidige pakket uitgevoerd kan worden. Wordt het pakket duurder dan is het een upgrade die direct doorgevoerd kan worden en waarvoor dan het duurdere tarief voor de resterende periode wordt uitgerekend.

Bevestigen

Als je het goede pakket hebt geselecteerd, klik je op de groene knop Wijzig pakket om ons aan de slag te zetten.

Zodra de aanvraag bij ons binnen komt, zorgen wij er voor dat je hostingpakket gebruik kan maken van de nieuwe opties. Zo worden pakketten verhuisd naar de SSD servers bijvoorbeeld, of als je gekozen hebt voor een e-mailpakket van onze hostingservers naar een speciaal daarvoor ingerichte e-mailserver.

Tip: Omdat een hostingpakket soms verplaatst moet worden naar andere hardware, kan het een aantal dagen duren voordat een upgrade of downgrade volledig verwerkt wordt.