Hoe log ik in mijn hostingpakket of server?

Wanneer je wilt werken op je server, of in je hostingpakket, dan zul je als eerste moeten inloggen in het controlepaneel. Voor klanten met een hostingpakket zal die de 'rode skin' van Flexwebhosting zijn, en voor klanten met een eigen server zal dit de 'wit-blauwe' DirectAdmin skin zijn. De stappen zijn voor beide klanten nagenoeg hetzelfde.

Stap 1:

Log als eerste in op je klantenpagina

Stap 2:

Ga via de knop 'Mijn producten' naar het product wat je wilt beheren.

Stap 3:

Ga naar het hostingpakket, of de server, toe, en klik op de groene knop 'beheer'

Stap 4a:

Klik op 'Inloggen' bij de kop 'Pakket gegevens' als u een hostingpakket heeft.

Stap 4b:

Klik op 'Inloggen in controlepaneel' bij de kop 'Server login gegevens' als u een server heeft.

Tip: Geef de inloggegevens van je klantenpagina nooit uit handen! Mocht een webmaster vragen om inloggegevens, geef dan de FTP gegevens of database gegevens.