Hoe maak ik een E-mail forward aan?

Stap 3

Ga via de knop 'E-mail Beheer -> E-mail forwards', of 'E-mail forwarders', naar het menu om e-mail adressen te forwarden.

.

Stap 4

Klik hier op de knop 'Klik hier om een nieuw e-mailadres aan te maken'

Stap 5

Vul hier de gegevens zo in zoals u dit wenst, en klik op 'Forwarder aanmaken'. Je hoeft hier alleen maar het gedeelte vóór het apenstaartje in te voeren, het domein staat al ingevuld.