Hoe maak ik een vakantiebericht aan?

Stap 1

Log als eerste in op je klantenpagina https://cp.flexwebhosting.nl

Stap 2

Ga naar het controlepaneel van je hostingpakket. Kijk op de volgende pagina hoe je dit kunt doen.

Stap 3

Ga via de knop 'Vakantie berichten', naar het menu om vakantie-berichten aan te maken.

.

Stap 4

Klik hier op de groene knop 'Maak een nieuw vakantiebericht aan.

Stap 5

Selecter nu E-mail adres waar je een vakantie bericht voor wilt instellen. Let op dat standaard niet je eigen account is geselecteerd!

Stap 6

Klik op 'Maak vakantiebericht aan', en ga op vakantie! :)

72 of 201 people found this helpful.   


Powered by LiveZilla Live Chat Software