421 Too many concurrent SMTP connections

De foutmelding '421 Too many (concurrent SMTP) connections' komt naar voren wanneer er te veel gelijktijdige connecties met de E-mail server opgezet worden. Dit is vaak een probleem op de E-mail server waar je E-mail gehost is.

Mocht de foutmelding naar voren komen bij het ophalen van E-mail, dan betekend dit dat de dienst die verantwoordelijk is voor de IMAP/POP3 mail verbindingen (Dovecot) teveel gelijktijdige connecties vanaf één IP adres moet afhandelen. Dit is vrij eenvoudig op te lossen door de dienst te herstarten, of door dit door te geven aan onze technische dienst zodat deze de dienst kunnen herstarten voor u.

Mocht de foutmelding naar voren komen bij het verzenden van E-mail, dan kan de dienst die de mail afhandeling verzorgd (Exim) niet nog meer opdrachten aannemen. Meestal is het probleem hierbij dat er teveel SMTP connecties vanaf verschillende locaties worden opgezet, denk aan een gehacked E-mail account die spam staat te versturen. Mocht dit probleem naar voren komen, neem dan direct contact op middels een ticket met de technische dienst.

Tip: Mocht je hulp nodig hebben van de technische dienst, stuur dan altijdde e-mail headers, samen met de foutcode mee. Dit helpt onze technische dienst bij het opsporen van het probleem.
45 of 196 people found this helpful.   


Powered by LiveZilla Live Chat Software