550 Disk quota exceeded

De foutmelding '550 Disk quota exceeded' spreekt vrij voor zich. Deze foutmelding geeft aan dat het E-mail account waar je een mail naartoe wilt sturen simpelweg geen schijfruimte over heeft om het mailtje te ontvangen op de server.

Vaak komt dit probleem bij Flexwebhosting naar voren wanneer een 'DirectAdmin gebruiker' aan de disk limiet zit, en niet het individuele E-mail account. Mocht je een hostingpakket hebben, check dan altijd via de knop 'Website statistiek / Logs' wat je schijf gebruik van je hele pakket is.

Mocht je een eigen VPS hebben, check dan via de knop 'Show all users' (als je ingelogd bent via je klantenpagina) of de gebruiker voldoende schijfruimte heeft.

Tip: Mocht je hulp nodig hebben van de technische dienst, stuur dan altijd de e-mail headers, samen met de foutcode mee. Dit helpt onze technische dienst bij het opsporen van het probleem.
79 of 255 people found this helpful.