550 High probability of spam

De melding '550 High probability of spam' spreekt vrij voor zich. Het E-mail bericht wat je wilt versturen wordt geblokkeerd door ons E-mail filter op basis van de inhoud/mailheader van het bericht en het vermoeden dat dit spam is.

Mocht dit een foutieve conclusie zijn, neem dan contact op met onze technische dienst zodat we het bericht kunnen vrijgeven en trainen. Omdat ons filter gebruik maakt van SpamExperts, en dus een algoritme wat wereldwijd live geupdate wordt, kan het zijn dat er soms 'false-positives' ontstaan die we alleen kunne oplossen door aan te geven dat iets géén spam is.

Mocht je interesse hebben in de mogelijkheid om zelf je spam quarantaine te beheren en in te zien, dan kun je overwegen om voor je domein(en) een FlexFilter pakket af te nemen. Kijk op de site https://flexfilter.nl om onze pakketten te zien.

Tip: Mocht je hulp nodig hebben van de technische dienst, stuur dan altijd de e-mail headers, samen met de foutcode mee. Dit helpt onze technische dienst bij het opsporen van het probleem.
52 of 202 people found this helpful.   


Powered by LiveZilla Live Chat Software