Wat zijn de inloggegevens van mijn database?

Als je je database gaat gebruiken voor je website of als iemand toegang nodig heeft voor wat beheer, heb je inloggegevens nodig. Hoe kom je daar aan?

Deze inloggegevens geef je zelf op tijdens het aanmaken van een database. Als het goed is, weet je die dus nog.

Maar, ook als je het niet meer weet, kun je jezelf helpen. Het enige dat je hoeft te doen is een nieuwe wachtwoord in te stellen.