php.ini per domein aanpassen

PHP.ini waarde per gebruiker aanpassen

Normaal is het zo dat een php.ini voor de hele server hetzelfde is, globale instellingen dus. Sinds de komst van de nieuwe VPS systemen is het mogelijk om dit ook per domein in te stellen.

In dit artikel gaan we er van uit dat je ingelogd bent als de gebruiker van het domein op je VPS.

Stap 1

Eenmaal ingelogd als de gebruiker van het domein waar je de php.ini waarde wilt aanpassen (of override) kun je met je muis op Account Manager gaan staan en klikken op PHP Settings.

Stap 2

Je krijgt nu een menu te zien waar je per php.ini waarde een override kunt instellen. Kies de setting die je wilt aanpassen en klik op Add

Je krijgt nu de melding dat de waarde is aangepast en je ziet ook netjes de setting staan na het toevoegen. Om het te verwijderen klik je op Delete