Hoe pas ik de limieten aan van een mailaccount?

Om de limieten van je e-mail account te wijzigen, zowel schijfruimte als de mails die per dag verstuurd worden, kun je de volgende stappen gebruiken:

Stap 1

Log als eerste in op je klantenpagina https://cp.flexwebhosting.nl

Stap 2

Ga naar het controlepaneel van je hostingpakket. Kijk op de volgende pagina hoe je dit kunt doen.

Stap 3

Ga via de knop 'E-mail Beheer', of 'Beheer uw e-mailaccounts', naar het menu om e-mail adressen te beheren.

Stap 4

Klik op de knop 'Change' of 'Wijzig'

Stap 5

Vul bij dit scherm nu de gegevens in zoals u dit wenst, en klik op 'wijzig'. De limieten zijn nu per direct aangepast.

53 of 152 people found this helpful.