Welke versie's van PHP ondersteunen jullie?

Op dit moment worden er 4 verschillende PHP versies ondersteund: PHP 8.0, 7.4, 7.3 en 7.2

Let op: Ondersteuning voor PHP 8.1 en 8.2 is nog niet aanwezig op ons shared hosting platform.

Heb je een van deze twee versies nodig? Bij Versio wordt PHP 8.1 en 8.2 wel al ondersteund. Je kunt overwegen om daar een nieuw pakket aan te vragen (gebruik de optie "Of ga verder zonder een domeinnaam te selecteren") en je website te verhuizen.

Dat kan relatief gemakkelijk, omdat de servers van Flexwebhosting en Versio allebei van DirectAdmin gebruik maken en je dus een back-up van je hostingpakket bij Flexwebhosting in kunt lezen op de server bij Versio. Let er alleen wel op dat het een andere gebruikersnaam zal zijn en dat je dus misschien wijzigingen moet maken in de configuraties van WordPress, Joomla etc.