Hoe vaak updaten jullie mijn server?

Wanneer je bij ons een managed VPS hebt dan betekend dit dat eventuele werkzaamheden, zoals updates en installaties, kostenloos zijn omdat dit bij het product hoort. Omdat wij niet kunnen bepalen wat voor versies software je op je VPS wilt gebruiken zullen wij nooit zelf updates uitvoeren tenzij hier specifiek om is gevraagd.

Automatische updates

We hebben een systeem ontwikkeld waarbij de servers met Custombuild 2.0 automatisch geupdate kunnen worden. Dit systeem wordt al door ons gebruikt intern om updates uit te voeren. Binnenkort is de verwachting dat we om de 2 weken automatisch systemen gaan updaten waarbij je bij ons hebt aangegeven dat dit mag. Wil je weten of je server hier geschikt voor is, maak dan een ticket aan bij onze Technische Dienst.