Hoe verhuis ik een domeinnaam naar Flexwebhosting?

Heb je nu een domeinnaam bij een andere provider en wil je deze bij Flexwebhosting onderbrengen? Dat kan!

Stap 1: Check je domeinnaam

Ga naar de bestelpagina en vul de domeinnaam in die je wil verhuizen. Klik op check om de status te controleren.

Stap 2: Kies je pakket

Als de domeinnaam verhuisd kan worden, zie je dit aan de oranje knop verhuis. Als je daar op klikt, krijg je een overzicht van de verschillende pakketten die je kunt kiezen. Geen hostingruimte of e-mailadressen nodig? Kies dan voor alleen domeinregistratie om alleen de domeinnaam te verhuizen naar Flexwebhosting.

Stap 3: Vul de verhuiscode in

Voor het verhuizen van een domeinnaam is (meestal) een verhuiscode nodig. Deze code kun je opvragen bij de provider waar de domeinnaam nu geregistreerd staat. Vul de code in en klik op In Winkelwagen om verder te gaan.

Stap 4: Bestelling afronden

Je kunt de bestelling nu verder afronden door op de knop Volgende te klikken. Heb je al een account? Log dan in met de gegevens van de klantenpagina. Als je nog geen account hebt, vul dan je e-mailadres in en volg de verdere stappen. Nadat je bij stap 5 van de bestelpagina de betaling hebt afgerond, zullen we de domeinnaam gaan verhuizen.

Let op! Het verhuizen van een domeinnaam kan binnen enkele minuten klaar zijn, maar ook wel twee weken duren. Dit is afhankelijk van de extensie. Een .nl domeinnaam is bijvoorbeeld binnen een half uur over, terwijl een .com vijf dagen duurt. Hou hier rekening mee met bijvoorbeeld het instellen van DNS-records of aanmaken van e-mailadressen.