Wat zijn de verschillen tussen jullie hostingpakketten?

Flexwebhosting biedt al bijna twintig jaar verschillende hostingpakketten aan. Niet zo verwonderlijk dus dat er over de jaren al veel verschillende namen en types voorbij zijn gekomen.

Huidige pakketten

Anno 2020 hebben we drie hostingpakketten die we actief verkopen. Dat zijn:

• Essential: 1 website, 10GB, 10 e-mailadressen en 5 databases en onbeperkt dataverkeer, €4,95
  • Premium: 3 websites, 25GB, 25 e-mailadressen en 10 databases en onbeperkt dataverkeer, Spam en virusfilter, 25% korting op SSL certificaten, €12,50
  • Excellent: 5 websites, 50GB, onbeperktaantal e-mailadressen en databases en onbeperkt dataverkeer, Spam en virusfilter, 1ste Sectigo SSL certificaat gratis, 50% korting op overige SSL certificaten, uitgebreide hosting SLA voor drie domeinen €24,95

Altijd standaard inbegrepen

• IMAP / POP3 e-mail beveiligd via SSL
  • Roundcube webmail, geschikt voor mobiel
  • E-mailforwarders en aliassen
  • Automatische antwoorden en vakantieberichten
  • Tot 500 berichten per dag versturen
  • PHP7 & PHP5.6 met 128MB geheugen
  • MariaDB met toegang via PHPMyAdmin
  • Cronjobs
  • .htaccess voor mooie URLs
  • Beveiliging via mod_security en mod_qos
  • Uitgebreid controlepaneel (DirectAdmin)
  • Subdomeinen
  • FTP-accounts
  • Access- en errorlogs
  • Zelf je back-ups beheren
De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en per maand.

Oude pakketten

Bovenstaande pakketten zijn in 2020 geïntroduceerd. Oudere pakketten zullen in de toekomst worden aangepast naar het actuele type. Wij zullen vooraf met u kortsluiten wat voor u de beste oplossing is.
Eerder omschakelen kan natuurlijk altijd.
Bijvoorbeeld via je klantenpagina of met een mailtje naar sales@flexwebhosting.nl. Niet zeker wat bij je past? Een belletje en we vertellen het je.

En bellen met Flexwebhosting kost helemaal niks!

27 of 82 people found this helpful.