Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn e-mailaccount?

Om het wachtwoord van je e-mail account te wijzigen kun je de volgende stappen gebruiken:

Stap 1: Inloggen hostingpakket

Ga naar het controlepaneel van je hostingpakket. Kijk op de volgende pagina hoe je dit kunt doen.

Stap 2: E-mail beheer

Ga via de knop 'E-mail Beheer', of 'Beheer uw e-mailaccounts', naar het menu om e-mail adressen te beheren.

Stap 3: Wijzigen

Klik, afhankelijk van de taal-instelling, op de knop 'Change' of 'Wijzig'.

Stap 4: Invullen en opslaan

Vul nu de nieuwe gegevens in. Je kunt alleen een nieuw wachtwoord instellen, maar ook bijvoorbeeld het maximaal aantal e-mailtjes wat per dag verstuurd kan worden of de maximale grote van de inbox.

Tip:Ga voor een sterk wachtwoord met hoofdletters, cijfers en speciale tekens, maar maak er wel iets van wat makkelijk te onthouden is. Een mooi voorbeeld: Fl3xw3bH0st1ng!

Klik op de knop 'Wijzig' om het nieuwe wachtwoord op te slaan. Binnen één minuut kun je met je nieuwe wachtwoord inloggen.

19 of 33 people found this helpful.