Waar staan mijn e-mail server gegevens?

Om een E-mail account in te stellen zul je de servernaam van je hostingpakket moeten weten. Omdat we sinds de invoer van de AVG wetgeving een SSL certificaat van Flexwebhosting op ons hosting platform hebben geïmplementeerd werkt 'mail.jedomeinnaam.nl' niet meer, en zul je een certificaat foutmelding krijgen bij het instellen. Met behulp van de volgende stappen kun je de juiste gegevens vinden.

Stap 1:

Log als eerste in op je klantenpagina

Stap 2:

Ga via de knop 'Mijn producten' naar het product wat je wilt beheren.

Stap 3:

Ga naar het hostingpakket toe, en klik op de groene knop 'Beheer'

Stap 4:

In de rechterkant van de pagina, klik op de knop 'Pakket gegevens' om het overzicht te openen.

Stap 5:

Onder aan de pagina die je nu ziet, zie je onder de kop 'E-mail gegevens' de mailserver-gegevens

Let op: Voor elk hostingpakket kunnen deze gegevens anders zijn, dit voorbeeld werkt niet voor jouw e-mail account!
14 of 54 people found this helpful.

COPYRIGHT ┬ę Flexwebhosting.nl 2001 - 2019