Hoe kan ik automatische incasso uitschakelen?

Worden je diensten nu via automatische incasso van je rekening betaald en wil je dat stoppen of van rekening wisselen? Zo schakel je een actieve incasso uit.

Stap 1: Inloggen

Het wijzigen van je betaalvoorkeuren doe je via de klantenpagina. Log dus eerst in op https://flexwebhosting.nl/klantenpagina.

Stap 2: Profiel

Het uitschakelen van automatische incasso gaat via je profielpagina. Daar vind je nog veel meer instellingen (zoals het facturatie-contact en een factuur-referentie).

Tip: Geen zwarte balk bovenaan? Scroll dan eerst helemaal naar boven!

Stap 3: Uitschakelen

Scroll een stukje naar beneden. Daar vind je het blok Automatische incasso naast de Factuur referentie.

Klik op de groene Automatische incasso uitschakelen knop. Dat is alles!

Tip: Vergeet vanaf nu dus niet je facturen via iDeal te betalen of handmatig over te boeken!