Hoe kan ik tweestapverificatie uitschakelen?

Om je account nog veiliger te maken, bieden we je de mogelijkheid om het inloggen in twee stappen te moeten doen. Hiervoor heb je een smartphone nodig met een verificatie-app.

Wil je deze extra beveiliging (tijdelijk) uitschakelen, bijvoorbeeld omdat iemand anders (zonder jouw telefoon) ook in moet kunnen loggen? Dat kan.

Let op: om de tweestapsverificatie uit te schakelen, moet je in kunnen loggen in je klantenpagina. Kan je dat niet, omdat je bijvoorbeeld je telefoon kwijt bent of je een nieuwe hebt? Stuur dan een e-mail naar de klantenservice.

Stap 1: Inloggen

Het uitschakelen van de tweestapsvalidatie doe je, net zoals het inschakelen, via de klantenpagina. Log dus eerst in op https://flexwebhosting.nl/klantenpagina.

Stap 2: Profiel

Je persoonlijke gegevens en instellingen wijzig je via de profielpagina. Daar vind je nog veel meer instellingen (zoals je naam, e-mailadres en factuurgegevens).

Tip: Geen zwarte balk bovenaan? Scroll dan eerst helemaal naar boven!

Stap 3: Uitschakelen

Scroll wat naar beneden totdat je bij het kopje Instellingen komt.

Zet daar bij Two Factor Authentication een bolletje bij Uitschakelen en klik op de groene knop Opslaan die er naast staat.

Tweestapsverificatie is nu uitgeschakeld en je kunt weer inloggen door alleen je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord op te geven.