Kan ik per maand, kwartaal of jaar betalen?

Verschillende producten en diensten hebben verschillende looptijden. Dit is vaak afhankelijk van de prijs, het type product en of het een zelf aangeboden of ingekochte dienst betreft.

Standaard

In de volgende tabel vind je een overzicht van de meest voorkomende looptijden van de meest voorkomende producten.

Product Looptijd Facturatie-periode
Domeinnamen Jaar Jaar
Shared webhosting Jaar Jaar
Email hosting Jaar Jaar
VPS server 1e jaar, daarna kwartaal Kwartaal
Dedicated server 1e jaar, daarna kwartaal Kwartaal
SSL Certificaat (Essential) Jaar Jaar
SSL Certificaat (wildcard/multidomein/EV) Jaar Jaar
Spamfilter 1 domein Jaar Jaar
Spamfilter pakket Jaar Kwartaal

Mag ik...?

Soms wil je net even wat anders dan de standaard. Omdat dat beter uit komt voor jou. Of je bankrekening.

Hier kunnen we vaak wel een mauw aan passen. Bespreek de opties per ticket met een collega van de klantenservice.